<h2>ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ - Η ΦΑΡΜΑ</h2><p>Είμαστε κοντά σας 12 μήνες το χρόνο στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.farmahotel.4ty.gr/index.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΦΑΡΜΑ</h2><p>Μοναδικές δημιουργίες ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.farmahotel.4ty.gr/more2.php?l=el&id=7269' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ</h2><p>Γνωρίστε τις ομορφιές της φύσης του Όρους Χολομώντα</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.farmahotel.4ty.gr/more3.php?l=el&id=877' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
ΟΡΟΣ ΧΟΛΟΜΩΝΤΑ

 

ΟΙ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

 

Σκαρφαλώνοντας τον Χολομώντα πολλά είναι αυτά που σε μαγεύουν. Τα χρώματα που διαδέχονται το ένα τ' άλλο είναι: το πράσινο, το καστανό, το κιτρινοκόκκινο, και το χειμώνα ένα φωτεινό λευκό. Έπειτα είναι οι εναλλαγές των τοπίων, η πλούσια βλάστηση και το καταπράσινο περιβάλλον και φυσικά η θέα.

Το νιώθεις καθώς προσπαθείς να το αιχμαλωτίσεις όλο, αν είναι δυνατόν σε μία ματιά, να το μυρίσεις, να το αφουγκραστείς, να αισθανθείς κοντά στη φύση και το δημιουργό της. Ευλογημένος τόπος, ευλογημένο βουνό και ευλογημένοι οι άνθρωποι που το ζουν ή το επισκέπτονται. Και εκεί κοντά στις κορυφές του το χωριό Ταξιάρχης, το alter ego της καλοκαιρινής Χαλκιδικής.

Ένα χωριό ζωντανό, με εξαιρετική ανάπτυξη 65 χιλιόμετρα μόνο από τη Θεσσαλονίκη, που αποτελεί ιδανικό καταφύγιο για όλους όσους θέλουν να αποτοξινωθούν από τα άγχη, τη ρουτίνα και το βάρος της πόλης. Ηλιοβασίλεμα και χάραμα ομοιότυπα, ντύνουν την περιοχή του Ξενώνα Φάρμα μα ένα κατακόκκινο υπερφυσικό θαρρείς φως, που παντρεύει αρμονικά τα όνειρο με την πραγματικότητα. Ποτέ ίσως κανείς δεν αισθάνεται κοντά στη φύση όσο εδώ!